Първоначално публикувано от KirilSol
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушки за късите
Collapse
X
-
Защото 90% от имащи такива модули въобще не ги е грижа,че заслепяват и то много.......и идея си нямат,че не са им настроени фаровете.....много си личи кои коли са с такива модули......и ги псувам наред.Поне да идат при хора разбиращи от такива неща и да им направят настройките както трябва.И аз се бях навил,но започнаха да ме дразнят и се отказах окончателно......
пс..колегата,може би имаше друго в предвид,но това е моето мнение...........156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
и как така става че заслепява като светлината която дава е колкото една 15 ватова крушка. все едно да кажеш че те заслепява предния мигач.
тия които заслепяват си пускат фаровете ръчно. мислят си че са на къси, но са забравили и дългите включени. гаранция ти давам.
ако си с модул за понижен интензитет на дългите, крушките светят доста по-жълтаво от нормална халогенка и светлинното петно е много по-различно /почти липсва/ сравнено с това на пълен интензитет.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеи как така става че заслепява като светлината която дава е колкото една 15 ватова крушка. все едно да кажеш че те заслепява предния мигач.
тия които заслепяват си пускат фаровете ръчно. мислят си че са на къси, но са забравили и дългите включени. гаранция ти давам.
ако си с модул за понижен интензитет на дългите, крушките светят доста по-жълтаво от нормална халогенка и светлинното петно е много по-различно /почти липсва/ сравнено с това на пълен интензитет.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА и когато дългите светлини се ползват при дневна осветеност, дори на 100% мощност нямат заслепителния ефект, който имат, когато е тъмно.
п.с. Просто имам познати които съм ги питал защо не идат при човек да им настрой,хем модула,хем фаровете....те ми казват "бе аз въртях там.....ма така е добре"..........добре е ,ма наесен......това имах предвид,че такива олигофрени има много...Last edited by undy; d.m.y г., 19:43.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение..дългите си бият високо и пречат,просто при разминаване се усеща как те бие в челото.....вече ако са намалени както трябва,няма ядове......
...имам добро впечатление за тебе......това се едно не съм го чул......
п.с. Просто имам познати които съм ги питал защо не идат при човек да им настрой,хем модула,хем фаровете....те ми казват "бе аз въртях там.....ма така е добре"..........добре е ,ма наесен......това имах предвид,че такива олигофрени има много...
А на 30% от мощността им ги възприемам точно като къси светлини.
Но кой знае? - може и вече да съм окьоравял и само при мен да е така.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЗащото 90% от имащи такива модули въобще не ги е грижа,че заслепяват и то много.......и идея си нямат,че не са им настроени фаровете.....много си личи кои коли са с такива модули......и ги псувам наред.Поне да идат при хора разбиращи от такива неща и да им направят настройките както трябва.И аз се бях навил,но започнаха да ме дразнят и се отказах окончателно......
пс..колегата,може би имаше друго в предвид,но това е моето мнение............
ще ви направя снимки да видите колко е 30% и колко светят и дали заслепяват.
лично съм сложил такива модули на Алфа, Рено, Нисан и Тойота (семейните коли) и освен проблемите при някои от тях с окабеляването резултата е винаги един и същ - много добър.
освен това, точно този начин на daily-running-lights е официално признат в САЩ и Канада (30% на дългите) и се използва от почти всички А6 и А8 преди да им сложат диодните вежди.
....
и за да не ме почнете сега - нито съм производител, нито продавам такива модули, нито монтирам (освен на мои коли). просто ползвам таково устройство и съм доволен.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
Comment